Uvjeti korištenja
Svi korisnici aplikacije Barometar kvalitete predškolskog odgoja na području Grada Vrgorca (skraćeno: Grad Vrgorac - dječji vrtići) trebaju pročitati ove Uvjete korištenja jer daljnjim korištenjem same aplikacije smatra se da su s njima upoznati i da se slažu s uvjetima.

OPĆA PRAVILA

Aplikacija služi za mjerenje zadovoljstva korisnika usluge predškolskog odgoja na području Grada Vrgorca, a to su djeca i njihovi roditelji. Roditelji predškolske djece, koja sudjeluju u sustavu predškolskog odgoja Grada Vrgorca, imaju pravo, ako žele, svakog mjeseca ocjenjivati kvalitetu usluge dječjeg vrtića, prema određenim kriterijima. U ocjenjivanju sudjeluju samo roditelji koji su pristali dati svoje podatke (ime i prezime, grupu i vrtić njihovog djeteta te svoju e-mail adresu).

OCJENJIVANJE I JAVNO VIDLJIVI REZULTATI

Aplikacija nudi rezultate, na osnovu tih ocjena roditelja, a te rezultate može vidjeti šira javnost odnosno svaki korisnik ove aplikacije. Svaki korisnik treba znati da su ocjene svakog pojedinog vrtića i grupe isključivo rezultat ocjenjivanja roditelja djece koja idu u taj vrtić i dio su te grupe. Gradsko vodstvo, kao i djelatnici gradske uprave Grada Vrgorca, ne mogu ni na koji način utjecati na te rezultate.

Grad Vrgorac objavljuje rezultate ovih ocjenjivanja u dobroj namjeri, kako bi potaknuo konkurentnost među djelatnicima gradskog vrtića i u konačnici poboljšao kvalitetu svoje usluge na zadovoljstvo naših korisnika - djece i njihovih roditelja.

KOLAČIĆI (COOKIE POLICY)

Ova aplikacija koristi kolačiće (cookies). To su tekstualne datoteke koje služe boljem funkcioniranju aplikacije. Kolačiće spremamo u uređaje naših registriranih korisnika samo uz njihov eksplicitni pristanak. Prilikom prijave za ocjenjivanje, roditelji su pozvani da pročitaju ove Uvjete korištenja i, ako se s njima slažu, daju odobrenje za kolačiće. Označavanjem da prihvaćate ove Uvjete korištenja i klikom na prijavu, slažete se s našim uvjetima i prihvaćate naše kolačiće. Ako se ne slažete s upotrebom kolačića, nemojte pristati na prijavu na ovoj aplikaciji.

Naši kolačići su potpuno bezopasni za Vaš uređaj i služe isključivo funkcioniranju ove aplikacije. Nijedan podatak roditelja koji pristanu sudjelovati u ocjenjivanju vrtića nećemo koristiti ni u koju drugu svrhu osim funkcioniranja ove aplikacije, kako bi rezultati bili što točniji i relevantniji. Svi podaci korisnika, uključujući e-mail adrese i lozinke, kriptirani su u našoj bazi i dobro čuvani od bilo kakve vanjske ugroze ili kompromitacije.

Ako ste pristali na korištenje naših kolačića, ali ste se naknadno predomislili, trebate samo kliknuti na gumb "Odjava" i kolačić će biti izbrisan.

Ova aplikacija koristi i usluge treće strane, odnosno tvrtke Google. Prilikom svake prijave, koristimo uslugu Google Recaptcha koja služi za onemogućavanje hakerskih napada, odnosno za zaštitu podataka naših korisnika. Njihova pravila o privatnosti na hrvatskom jeziku možete pročitati ovdje.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Osobni podaci roditelja koji su pristali sudjelovati u ocjenjivanju neće nigdje biti objavljeni niti se može znati kako je koji roditelj ocijenio uslugu. U tom smislu ocjenjivanje je anonimno. Osobni podaci (ime, prezime, e-mail adresa) nam služe samo radi mogućnosti registracije i kako bismo izbjegli zlouporabe (da uslugu ne mogu ocijeniti oni koji ne koriste dječji vrtić ili da netko ne bi mogao ocjenjivati više puta i tako kompromitirati ukupni rezultat). Grad Vrgorac drži do anonimnosti u ocjenjivanju i zaštite osobnih podataka koji su kriptirani i dobro čuvani u našoj bazi.

U Vrgorcu, 1.3.2020.
Nazad na naslovnu